Lunds Auto / Finansiering

Finansiering


Vi har igennem flere år haft et godt sammenarbejde med AL Finans, som gang på gang viser sig at kunne matche selv de bedste tilbud fra bankerne!

AL Finans A/S har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank. Deres finansielle bagland er derfor særdeles stærkt.

Ofte lyder finansiering som noget der er ugennemskueligt og besværligt – men det er det faktisk slet ikke.

I de fleste tilfælde vil vi på bare ti minutter have indtastet de nødvendige oplysninger, og herefter sendes ansøgningen digitalt til godkendelse.

Ved oprettelse af en finansiering en såkaldt ”Købekontrakt” skal du som låntager give en udbetaling på 20,1 % af bilens købspris inkl. leveringsomkostninger. Dog skal denne udbetaling som minimum repræsenterer kr. 20.000,-

Som udgangspunkt kan en Købekontrakt løbe over 7 år, men du skal være opmærksom på, at bilens alder, som en hovedregel, ikke må overstige 8 år ved kontraktens indgåelse, og ikke må overstige 12 år ved kontraktens udløb.

Hvis ovenstående krav er overholdt, kan vi under normale omstændigheder behandle og bevilge din låneansøgning indenfor 1 minut………. også om søndagen ;-)

Nyhed
Audi

Audi A4

T 163 Cabriolet
Audi A4 T 163 Cabriolet